Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hányévesen vesztettétek el a szüzességeteket?
Ki itt választ adsz, eskedjék meg az Úr nevére, hogy az igazat és csak is az őszinte igazat vallá be.
Kort és nemet is írjatok.
Arra is kíváncsi vagyok, milyen élményt nyújtott az esemény. És most nem arra értem, hogy milyen volt a szex, hanem mit éreztetek előtte és utána.
16 voltam és előtte nagyon izgultam, hogy jól teljesítsek, ne okozzak csalódást és kiváncsi voltam hogy milyen érzés. Utána pedig csak többet és többet akartunk.
25/F
20 vagy 21 voltam már nem emlékszem
31F
3-as vagyok
Beleült a szerszámba, hát kb 2 perc lovaglás volt és végem is lett😜 de szerencsére utána még azon kívül nyomtunk 2 menetet, bár azok sem voltak sokkal hosszabbak
5 évesen, még óvodás koromban egy cigány lány mondta hogy mit csináljak. Egy wc volt az, ahol meg csináltatta amit akart. Felállt, de természetesen nem jött belőle semmi.
Jó pár évvel később tudtam meg, hogy az a szex.
Az első önként vállalt 18 évesen egy 16 éves lánnyal aki szintén szűz volt.
30-f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!