Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiatalabb lányokat izgatja, hogy egy érettebb pasi tanítgatja őket?
Figyelt kérdés
Vannak itt ilyen lányok?2019. dec. 29. 14:33
11/18 anonim válasza:
Fiatal,csinos lanyt az egekig magasztalnek es persze szex a vege
13/18 anonim válasza:
en meg szuz vagyok:(, de igen! 18l
15/18 anonim válasza:
Csak ilyenre vàgyok türelmesen eltanitgatnék minden ilyen fiatal csajt:)
38/F
16/18 anonim válasza:
Ohh engem az izgatna, ha valami leanyzo nagyfiuva tenne. 🤗
Egy Békés megyei fiúcska, aki nem írja ide hogy hány éves, mivel kor alatt van. 😇
17/18 anonim válasza:
Bizonyára sokakat foglalkoztat,talán nem is a szexuális tapasztalat,inkább az érettség,komolyabb gondolkodás,életbölcsesség.
Egy korosabb férfivel másról is lehet beszélgetni,mint a számítógépes játékok,buliélmények.
Foglalkozunk a lány igényeivel vágyaival is,nem csak a sajátunkkal!
Ismerkednék,leveleznék,ilyen lánnyal,akár szűzzel.
Figyelmességemben,kedvességemben biztos vagyok.
További szép napot.
18/18 anonim válasza:
Igen! Ha mondjuk 15-20évvel idősebb 20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!