Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti loptatok már el asónadrágot fiú barátaitaktól?
Figyelt kérdés
Én igen, nemrég írtam ki erről kérdést, de törölték, így most másképpen újra kiírom, nincs kedvem ide újra egy regényt leírni, és kort se. A lényeg: Mit tegyek? Megtartsam/visszavigyem?
L
2019. dec. 28. 20:59
11/15 A kérdező kommentje:
#10 nem volt kakis
2019. dec. 29. 09:29
12/15 anonim válasza:
Ha a kedvenceim közül van, akkor tutira észre venném. Amúgy nem biztos.
Tartsd meg, vagy add oda cserébe az egyik bugyid. :D
Amúgy király, hogy ilyen fétised van, néha én is elcsentem női cuccokat. :)
13/15 A kérdező kommentje:
És mik a kedvenceid?
2019. dec. 31. 09:10
15/15 anonim válasza:
Én pl jó néven venném ha egy csaj az én boxeremre masztizna.
Egyből elképzelném, hogy a belevalóval mit kezdene... 😳🤭
Tehát ha esetleg vissza is adod neki, meséld el, hogy mire kellett, hidd el qurva jól is el sülhet a dolog... 😉
F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!