Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiúk teljesen őszintén, szoktatok játszani a húgycsövetekkel?
Figyelt kérdés
Első sorban lánytársaimra vagyok kíváncsi, de a fiúk is érdekelnek2019. dec. 28. 14:57
1/12 anonim válasza:
Mi van??? Jézusom... no komment!
4/12 anonim válasza:
Őszintén mondva, nem értem miről van szó. Mit csinálok, ha játszok a húgycsövemmel? Mi számít játéknak? Ennek ismeretében sokkal könnyebb lesz válaszolni. F
5/12 anonim válasza:
Nem tudom, hogy kell játszani vele, de őszintén nem is akarom tudni
L
7/12 anonim válasza:
Nem tudom miért kell privátban megírni, miért ennyire titkos, de így már értem. Gondolkodtam már rajta, izgató a dolog. (#4)
8/12 anonim válasza:
Dehogy. Épp eszű ember nem játszik azzal, mert fájdalmas és fertőzésveszély fent áll. Persze gondolkozni nem szokás, csak akkor amikor már baj megtörtént.
9/12 anonim válasza:
Pontosabban: Hogyan "játszani"? (Nálam amugy érzékeny terület.)
10/12 anonim válasza:
Én vágyom rá, hogy egy lány izgasson a hugycsövemen át
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!