Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mindenki megbánja később, aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenki megbánja később, aki egyéjszakásban vesztette el a szüzességét?

Figyelt kérdés
Akivel ez történt, miért döntött így? Később megbánta? Szerintetek megéri, ha valaki már nagyon kívánja a szexet, de nem lenne ideje és kedve egy párkapcsolat kialakításához?

2019. dec. 27. 10:00
 1/9 anonim ***** válasza:
60%
Nincs semmi gond az egyéjszakásokkal. Én azt mondom nyugodtan csináld.
2019. dec. 27. 10:05
 2/9 anonim ***** válasza:
88%

Sztem biztosan.

L

2019. dec. 27. 10:05
 3/9 anonim ***** válasza:
61%
Egyébként meg a szűzesség elvesztése nem akkora dolog, mint amekkora fenet kerítenek neki.
2019. dec. 27. 10:07
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudtam párkapcsolatot kialakítani, íhy inkább ezt választottam. Nem bántam meg, utána sokkal könnyebb volt elengedni magam, nem volt idegeskedés.
2019. dec. 27. 10:07
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha mindketten szüzek vagytok akkor szerintem nem, mivel nagy az esélye a bénázásnak akkor még jobb is, később nem lesz olyan ciki együtt visszagondolni rá.
2019. dec. 27. 10:09
 6/9 anonim ***** válasza:
83%

Nyilván nem mindenki.

De akiben ez a kérdés felmerül, az elég valószínű, hogy meg fogja bánni.

2019. dec. 27. 10:09
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Egyetemeken divat az, hogy egyetemistáknak haver lánnyal/sráccal járnak össze szexelni, úgy hogy ezt még a baráti társaságukban sem reklámozzák, amíg így együtt vannak elvárják a másiktól a monogámiát.

Néha még közös programra is mennek, pl. esküvőkre, hogy a rokonoknak ne kelljen magyarázkodni, hogy miért szinglik.

2019. dec. 27. 10:19
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Hát, azért abban nem figyel rád túlságosan a partnered. Inkább arra hogy neki legyen jó. Ráadásul az elsőre mindenki emlékszik egész életében. Elég ciki lehet, hogy ha megkérdezed egy barátnőd, egy régi szerelméről mesél te pedig egy alkalmi valakiről.

Elég érzelem nélküli megoldás, érzelem nélküli embereknek.

2019. dec. 27. 10:32
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem, csak az aki nem megfelelő partnert fogott ki. Három dolog fontos, az első hogy élvezd, a második hogy védekezz, a harmadik hogy ha úgy is érzed hibáztál akkor tanulj belőle és akkor máris nem volt hiábavaló :)
2019. dec. 27. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!