Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szextárskeresökön mennyi esély van jó nőt, jó pasit találni?
Figyelt kérdés
2019. dec. 26. 20:35
11/14 anonim válasza:
Esélyed simán van a nemfizetősökön is találni,van 1-2 oldal ami tűrhető.
A lényeg hogy ha regisztrálsz, normálisan kitöltött adatlapot csinálj magadról;)
12/14 anonim válasza:
Én is találtam egyet, akit ismertem már személyesen is. Nem volt valami nagy szám. Olyan nőt keresek, akár hosszú távra kapcsolatra is, akivel lehet akár egész nap is szexelni.
13/14 anonim válasza:
Normálisra nincs sok esély, mert a férfiak 70-80% ott csak megdgni akar mindenkit, így a maradéknak, aki tényleg társat keres, esélye se marad, mert választ sem kap. "Megint egy kanos" így leszoktam a társkeresőkről. 32f
14/14 anonim válasza:
Ugyanakkor mint a való életben (illetve annál kicsit kisebb mert a való életben 1:1 a nemek aránya a szexpartner-keresőkön meg kb. 1:50).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!