Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs szex hiányom, sokkal inkább punci nyalás hiányom van, volt már valakinek ilyen?
Figyelt kérdés
Nem is igazán a szexre vágyom, persze jó ha van... De igazából már nagyon régen éreztem azt a finom punci ízt amit éreztem még anno kb. 4 éve.
Nem akarok prostinak ezért fizetni, de nem tudom, hol keressem azon lányokat akik ki szeretnék nyalatni magukat.
2019. dec. 26. 18:58
1/7 anonim válasza:
Szorakozohelyen, v barhol, ahol ittas lanyokra lelhetsz... :D
Videki lakos vagy?
Budapesten ez nem bizonyul egy nehez kuldetesnek.
2/7 anonim válasza:
Nekem sem a szex hiányzik, hanem az, hogy egy nőt cirógassak, ölelgessek, kényeztessek. Meg a masszírozás jó még.
3/7 anonim válasza:
# 2 Wow...azt hittem erre csak en vagyok egyedul :) Jo ezt olvasni!
32/f
4/7 anonim válasza:
Eddigi hozzászólók,kaptatok privát ajánlatokat lányoktól,hölgyektől?
5/7 anonim válasza:
Megértelek. Egy finom puncit már én is multiorgazmusba nyalnék. F 41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!