Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki ha 2019-ben nem szexeltem?
Figyelt kérdés
Hiába vágyom rá nagyon, nem jött össze senkivel.
Kicsit cikinek érzem hogy 22 évesen ilyen béna vagyok, más ennyi idősen már hol tart...
Jah és 20 évesen vesztettem el. Tehát nagyon szarul alakulnak a dolgok.
Más is van ilyen helyzetben?
2019. dec. 25. 16:53
1/7 anonim válasza:
A kérdésekből ítélve más is van. Jövőre más taktikát kell választanod.
2/7 anonim válasza:
Igen ciki. Más már ennyi idősen lepedőakrobata, egyszerre 3 csajjal is meg volt neki, továbbá lakása is van, meg kocsija is. Jön a 2020 akkor húzzál bele, hogy első legyél mindenben.
3/7 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok!
2019. dec. 25. 16:57
4/7 anonim válasza:
Én 2018-ban sem, sőt 2017-ben sem.
5/7 anonim válasza:
Hát... én is csak most decemberben. Nem kell rágörcsölni, de magabiztosnak kell lenni a csajozásban és kész.
6/7 anonim válasza:
Az a ciki ha görcsölsz rajta nem a szex mentesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!