Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a jó a lábfétisben? Miért van minden férfi oda érte?
A szag.
Nekem igazából a lábfétis nem számítana extrémitásnak, nem lenne róla különösebb véleményem, ha tényleg csak az alak, a lábfej formavilága jelentene vonzalmat. De nem erről van szó.
Több lábfétises személlyel beszélve jöttem rá, hogy igazából nem a lábfej, hanem a szag az, ami tulajdonképpen izgatja őket. Ott már nem csupán a lábfejről van szó, amikor a fantáziát befülledt láb, edzésben megizzadt láb, vagy mezítlen lábbal padlón sétálós talp tölti meg, és ezek adja a felizgulás kiváltó okait.
Ezt erősíti az is, hogy többektől egybehangzó megfogalmazás szerint a hónalj is izgató. Tehát a két elsődleges felülete az izzadt szagoknak.
Ez a baj a lábfétissel. Még most, az itteni egyik válaszoló is a "lábaromát" csempészte be a sorok közé.
"ennyi erővel mindenki beteg, aki nem csak a puncira gerjed egy nőn, hanem akármelyik másik testrészre is, ami amúgy szexuális aktus szempontjából nem éppen szükséges a fajfenntartáshoz."
Közvetlenül nem, de közvetve igen. A mellek mérete és tartása, a fenék és a csípő milyensége fajfenntartás szempontjából fontos eleme a szexualitásnak, mert a női fél termékenységére enged következtetni, így a vonzalom fokozatai a sikeres párosodás lehetőségének fokozataival nagyjából fedésben vannak. Ez az indokuk.
Rendben, az állatvilágból öröklött szerepe a szagnak is van. De ugyanakkor a kórokozóktól való félelem is benne van egy egészséges emberben - akiben nincs, az tehát nevezhető "betegnek" ilyen értelemben. Az izzadságszag ugyanis a bőrön szaporodó mikroorganizmusok salakanyaga. Az izzadsággal táplálkoznak, majd amit ürítenek, annak van szaga.
Egyébként nem hibáztatható a vonzalom tárgyáért senki, mivel ez nem választás szerint áll fel. És nem is voltam különösebb véleménnyel a lábfétisesekről, amíg úgy feltételeztem, ez tényleg csak a lábfejnek, annak alakjának szól. De az, hogy kifejezetten a szagának, az taszító.
Az sem egészséges, ha valaki szeret taposva, ütve, megalázva lenni. Másfelől a lábfétis ehhez nem szükséges, a nő keze is képes "veszélyes fegyver" és "örömszerző" is lenni, még alkalmasabb is ezeknek a szerepeknek a betöltésére - de annak nincs lábszaga. Tehát az ok mégis ebben az utóbbiban keresendő, minden további csak ehhez társulm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!