Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem akarok menni a karácsonyi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarok menni a karácsonyi vacsorára mert mindig ott van a tesóm perverz barátja, évek óta el kell viselnem, de nem akarom megbántani a szüleimet, ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
Ha valakit esetleg érdekel bővebben a dolog elmesélem csak nem akarom itt leírni az egész életem. L
2019. dec. 24. 11:49
 1/10 anonim ***** válasza:
7%
Pippantsd le, vagy harapd le neki
2019. dec. 24. 11:53
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
Verd meg
2019. dec. 24. 11:54
 3/10 anonim ***** válasza:
41%
Nekem ismerős a dolog. Elmesélheted ha akarod.22/l
2019. dec. 24. 11:54
 4/10 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem a legegyszerűbb, ha tényleg csak a vacsorára mész át, szüleidnek meg simán mondd meg, hogy azért csak egy 1 órás gyors programra, mert nem bírod elviselni a testvéred barátjának a pofáját.

Miben perverz? Rád hajtott, vagy még karácsonyi vacsoránál is szexuális viccelődés a fő témája?

2019. dec. 24. 12:19
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
Írj privátban és megbeszéljük:)
2019. dec. 24. 12:40
 6/10 anonim ***** válasza:
0%
Mesélj nekem is.
2019. dec. 24. 13:34
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
Ha lenne kedved akkor beszélgethetünk! f.
2019. dec. 24. 14:33
 8/10 anonim ***** válasza:
Én is nagyon kíváncsi vagyok mi lehet az, főleg hogy a szüleid jelenlétében történik tehát nehéz elképzelnem hogy mivel inzultál. Azt nem várhatom el, hogy külön leírd nekem de nagyon megköszönném, hogyha esetleg bemásolod nekem is privátben. Nagyon ksözi.
2019. dec. 24. 20:20
 9/10 anonim ***** válasza:
Na, milyen volt a vacsi, jo volt a tarsasag? :)
2019. dec. 24. 23:40
 10/10 anonim ***** válasza:

Engem ia érdekelne.

Zaklat téged, vagy a tesóddal végzett tevékenységeit ecseteli?

Szüleidnek nem tudsz szólni?

2019. dec. 25. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!