Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarok menni a karácsonyi vacsorára mert mindig ott van a tesóm perverz barátja, évek óta el kell viselnem, de nem akarom megbántani a szüleimet, ti mit tennétek?
Figyelt kérdés
Ha valakit esetleg érdekel bővebben a dolog elmesélem csak nem akarom itt leírni az egész életem. L2019. dec. 24. 11:49
1/10 anonim válasza:
Pippantsd le, vagy harapd le neki
3/10 anonim válasza:
Nekem ismerős a dolog. Elmesélheted ha akarod.22/l
4/10 anonim válasza:
Szerintem a legegyszerűbb, ha tényleg csak a vacsorára mész át, szüleidnek meg simán mondd meg, hogy azért csak egy 1 órás gyors programra, mert nem bírod elviselni a testvéred barátjának a pofáját.
Miben perverz? Rád hajtott, vagy még karácsonyi vacsoránál is szexuális viccelődés a fő témája?
5/10 anonim válasza:
Írj privátban és megbeszéljük:)
7/10 anonim válasza:
Ha lenne kedved akkor beszélgethetünk! f.
8/10 anonim válasza:
Én is nagyon kíváncsi vagyok mi lehet az, főleg hogy a szüleid jelenlétében történik tehát nehéz elképzelnem hogy mivel inzultál. Azt nem várhatom el, hogy külön leírd nekem de nagyon megköszönném, hogyha esetleg bemásolod nekem is privátben. Nagyon ksözi.
9/10 anonim válasza:
Na, milyen volt a vacsi, jo volt a tarsasag? :)
10/10 anonim válasza:
Engem ia érdekelne.
Zaklat téged, vagy a tesóddal végzett tevékenységeit ecseteli?
Szüleidnek nem tudsz szólni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!