Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most vettem volna el igazan a szuzesseget?
Adott hogy lefekudtem egy csajjal, közeli ismerös, de ra se hederitettunk egymasra eddig, mert pasija volt, parkapcsolatban elt.
Mikor is megromlott az es egy bulin összefujt bennunket a szel, aztan elkezdtuk tartani a kapcsolatot.
Vegul lefekudtunk, de az aktus közben, hirtelen nagyon fajt neki es verzett is, mitöl? Akkor szakadhatott at a szuzhartyaja igazan?
Vagy eddig csak kisnemiszervuekkel szexelt akik komolyabb melysegre nem tudtak hatolni benne?
Mindenesetre erdekelne hogy ez mitöl lehet, azota felszedett egy par kilot, gondolom megvaltozott a hormonhaztartasa ez vegett...
Az vette el a szüzességét akivel legelőször lefeküdt.
Ha volt párkapcsolata akkor valószínűleg már régen elszakad a szűzhártyája.
Egyáltalán nem normális hogy ennyire fájt neki és vérzett. Lehet hogy nem izgattad fel eléggé nem voltál elég figyelmes.
Neked volt a legnagyob lőcsöd.
Köszönjük hogy tudattad velünk.
Ne aggódj, viszont beszélj vele róla. Tudni fogja, hogy mi okozta. Én arra gondolok, hogy túl sokáig tartott az aktus, neki már nem volt annyira kellemes, kiszáradt, és kidörzsölted a nyálkahártyáját. És igen, megeshet, hogy a méreteitek nem passzolnak, és ez sajnos akadálya is lehet a tartós kapcsolatnak. Azonban az érzelmek annyira erős hatásúak, hogy ha szenvedélyes kapcsolatról van szó, az a kiszáradás problémáját megoldja.
Hogy miért kezdett hízni, az más kérdés, ha egyszerű lenne kideríteni az okát, nem volna népbetegség az elhízás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!