Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek jogos lehet, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jogos lehet, hogy önző voltam az ágyban egy kb.2 perces aktus alatt? (Főleg férfiak válaszát várom)

Figyelt kérdés
viszonylag friss kapcsolat volt, kb 2 percig bírta és ez nagyon bántotta is, többször mondta,hogy sajnálja,hogy ez eddig tartott és nekem nem volt olyan jó. Mivel még friss volt, soha nem tettem szóvá, hanem inkább előjátéknál és szexnél próbáltam rávezetni,hogy nekem, hogy jó hátha kicsit javul utána az önbizalma. Szakításnál pedig megkaptam, hogy nem volt velem jó a szex, mert túl önző voltam. Szerintetek mi lett volna a jó megoldás?
2019. dec. 22. 18:25
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a választ, viszont ha egy hasonló cipőben járó férfinek van jobb ötlete/megoldása (hogy mit várna a párjától) annak nagyon örülnék
2019. dec. 22. 19:29
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
Felszoptad volna megint és már tovább bírja másodjára.
2019. dec. 22. 19:30
 13/13 A kérdező kommentje:
Igen, nekem is ez volt az első gondolatom, de sajnos sem a 2. sem a 3. menet nem hozott változást. Sőt, ő igényelte volna napi háromszor, de én őszintén, jobban örültem volna egy "normálisnak"
2019. dec. 22. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!