Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatnék olyan nőt aki tud alázni és tökön is rúgdosna?
Figyelt kérdés
Csicska srác voltam mindig aki csak arra jó hogy szolgáljon egy felsőbbrendű Úrnőt. 33/F2019. dec. 22. 13:54
2/6 anonim 

válasza:

Ilyet sehol. Ezt is lehet(ne) normális mértékben, de így...
3/6 anonim 

válasza:

Ajánlom szíves figyelmedbe az smpixie nevű oldalt.
4/6 De La Cruse 

válasza:

Tökön rugdosna???
Kell egy jó kis hererák?
5/6 anonim 

válasza:

Én fiú vagyok, fiúkat "vállalok".
6/6 anonim 

válasza:

Üdvözlünk mindenkit a gyakorikérdések párkeresőn. Legenda szerint az oldal nem azért van hogy párt keress rajta, de ha az IQ-d legalább 50 ponttal alacsonyabb mint 0 meg lehet próbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!