Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 23 éves szűz lány mennyire lehet kiéhezve?
Figyelt kérdés
2019. dec. 21. 20:19
1/8 anonim válasza:
Ugyan annyira mint egy 13 éves, nem a kortól függ. Valakinek aktívabb a szexualitása, valakinek kevésbé.
2/8 anonim válasza:
Ahogy az #1-es írja, amennyire 18, 19, 20 stb. éves korában is. Valószínűleg azért mert még nem találta meg a megfelelő partnert. Egy 20x éves szűz pasi sem azért szűz általában mert az akar lenni. Ez még nem jelenti azt, hogy egy 23 éves szűz lány rá fog ugrani bárkire.
3/8 anonim válasza:
Semennyire. Ha ki lenne éhezve, már nem lenne szűz.
4/8 anonim válasza:
Én olyan nővel vagyok, aki hasonló korban vesztette el, velem.
Valójában addig nem kiéhezett igazán, hiszen nem tudja mi az, amit nem kap meg.
Az első után kezdenek el egyre jobban vágyni a szexre.
5/8 anonim válasza:
Ezt csak Ő tudhatja! Ebben a korban (is) lehet aszexuális és nimfomániás is!
6/8 anonim válasza:
Hülyeség, hogy csak akkor vágyunk a szexre, ha már csináltuk. Én nagyon kiéhezett voltam, nagyon vágytam rá, de mindig olyanba voltam szerelmes, aki mást választott, ezért 25 éves koromig nem feküdtem le senkivel.
7/8 anonim válasza:
Én 20 éves vagyok, szűz és eléggé kivagyok..
De nem fogok lefeküdni akárkivel, mert attól hogy nagyon vágyom a szexre, az eszem még nem megy el..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!