Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Holnap találkozok vele utoljára?
Mondd meg neki, hogy szeretnél vele beszélni.
Előbb rendezd le a lelkedben, hogy békében leszel magaddal, ha mégsem lépsz.
Aztán építsd fel magadban a szándékot, hogy lépni akarsz. Gyakorold be magadban azt a mondatot, amivel nyitsz. Egyszerű legyen.
Kb "Szia, ne haragudj, van egy pár perced?" Ha épp nincs, akkor mikor.
Aztán vondd félre.
És egyszerűen mondd el neki.
Utána teljesen mindegy, mit mond. Te jól fogod magad érezni. Ezek szép érzések, éld meg őket. Igazából arról van szó, hogy sebezhetővév teszed magad, de jó eséllyel mégis nyerni fogsz vele.
Hajrá, drukkolunk! 🙂
Lehet, hogy csak te hiszed azt, hogy nem vett még észre.
Mi férfiak, pont ugyanannyira nehezen kezdeményezünk, mint ti nők.
Szerintem beszélj vele. Tudom, hogy ez ijesztően hangzik, de hidd el, hogy nem annyira az. Szerintem,ha magadat adod, és őszinte vagy, azzal nem veszíthetsz semmit. Ha nem teszed meg, (talán) soha többé nem lesz alkalmad rá, hogy elmondd neki, hogy érdekled.
40f
Szval te messziről figyelted és szerelmes lettél belé, és az utolsó nap akarod behozzni a több hónapi lemaradásodat?
Kezdj el vele beszélni, érdeklődj iránta, kérdezd meg h van e kapcsolata.
Utalj rá h te a munka után nagyon unatkozni fogsz. Szivesen beülnél vkivel egy kávéra, de nincs kivel.
Ebből csak tudja már
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!