Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondja magáról a nők 100%-a azt, hogy ők jók a szexben, amikor ennek az ellenkezőjét tapasztalni?
Figyelt kérdés
Nos, több partneren vagyok már túl, és az előzetes beszélgetések alkalmával mindegyik azt mondta, hogy ő milyen jól teljesít. Azt kell mondanom, hogy ez nem igaz, vannak olyan nők akik még csak jól szopni sem tudnak. Valószínű, az előző pasik nem merték nekik megmondani, hogy "bocs, de szar vagy az ágyban...", mert gyávák voltak, vagy csak szimplán nem akarták megbántani a hercegnőt. Én elmondom ha nekem gondom van, nem játszom a Don Juan-t, mert azt gondolom, az őszinteség a legjobb. A nők úgy látszik nem így gondolják, és jó marketingnek tartják, ha úgy állítják be magukat: ők Maya Gold. Szerintem ez valahol szánalmas, úgyhogy mostantól fogva nincs több elnézés: konkrétan meg fogom mondani, ha valaki szar. Azt hiszem, ez lesz a legjobb megoldás.2019. dec. 20. 16:36
11/12 anonim válasza:
Jobban eladják így magukat, mert a hapsik is elég hiszékenyek...
12/12 anonim válasza:
Hát nem tudom, én sosem ecseteltem senkinek az ágybeli képességeimet. Ha ez a téma került szóba, megbeszéltük ki mit szeret a szexben, de nem állítottam be magam tehetségesnek.
36n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!