Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ez nem csak egy atlagos méret? Tényleg nagy?
Figyelt kérdés
17-18 cm hossz, es 4,5-5 cm vastagság.2019. dec. 19. 21:52
2/11 anonim válasza:
Most döntsed el 17 vagy 18 centi. Nem igaz nem tudod rendesen lemérni, ez eléggé negatívan hat, hogy egy fiú még mérésre is alkalmatlan, pedig nem nehéz. Amúgy kicsi.
3/11 anonim válasza:
Picivel átlag feletti.
Ha tudod használni is, álom.
4/11 anonim válasza:
Jóval átlag feletti. Az átlag 13/3.8. Nekem 15/4.5. Imádták a nők, a technika a lényeg, fejlett emocionális intelligencia és szexuális kultúra.
5/11 anonim válasza:
Atlag feletti de attol meg atlagos nem nagy
7/11 anonim válasza:
Atlag feletti de attol meg atlagos
Átlag feletti,de azért átlagos? Most akkor átlagos vagy feletti. Háhá. Micsoda logika cuncuka.
8/11 anonim válasza:
Tényleg nagy, szóval megnyugodhatsz és lehet némi extra őnbizalmad! 😉
9/11 anonim válasza:
#8-as vagyok megint ! Itt mennyi görcsösen, de szerencsétlenül ismerkedő fickó van! :D Az előbbi hozzászólásom után 3 privátot is kaptam. Csakhogy az a bibi, hogy én egy hasonló méretekkel rendelkező pasi vagyok :D
10/11 anonim válasza:
9/9
Legalább egyenlő lesz a küzdelem. Vívásnál is egyforma a két kard. Szóval mehet a kard ki kard!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!