Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Dom férfiak! Ti hogy szeretitek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dom férfiak! Ti hogy szeretitek?

Figyelt kérdés

Ti hogy szeretitek ha szólít a sub nő? Milyen kifejezéseket szerettek hallani szex közben ami felizgat?

(Úgy érzem a nőkhöz könnyebb beszélni pl jó kislány, ügyes vagy, aki bírja a trágárságot annak kis rib...nc stb de egy domináns férfihez nehezebb beszélni)

2019. dec. 19. 08:38
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Drága Uram! :-)))
2019. dec. 19. 08:47
 2/9 anonim ***** válasza:
24%

ez nem feltétlen igaz, hogy egy dom férfihoz nehezebb megfelelő megszólítást találni

engem az erotikus téren túl is izgat a BDSM DS ága, szóval nem az ágyra és az erotikára korlátozódik le

ami a legjobban testileg-lelkileg beindít az meg nem a megszólítás :)

ha csak az ágyra levetítve nézzük, akkor ott meg jobban élvezném a bekötött szájat mondjuk

befogni is szeretem a partner száját

F

2019. dec. 19. 08:49
 3/9 anonim ***** válasza:
18%
Írj és elmondom :)
2019. dec. 19. 08:55
 4/9 anonim ***** válasza:
21%
Ahh dóm úr, szegedi dóm, én vagyok a subikád , büntess dóm úr.
2019. dec. 19. 09:05
 5/9 anonim ***** válasza:
91%
Kúrj meg, te isten!
2019. dec. 19. 09:28
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem értem miért nem lehet komolyan és normálisan válaszolni a kérdésemre..
2019. dec. 19. 09:31
 7/9 anonim ***** válasza:
83%

Okés, akkor válaszolok komolyan.

A sub nő kussoljon az ágyban. Ez a lényege. Nálam.

2019. dec. 19. 09:40
 8/9 anonim ***** válasza:
En alapvetoen az Uram, vagy a Gazda megszolitast szeretem es azt, ha magaz kozben. Legizgatobb, amikor azt mondja nekem, hogy pl one a testem, azt tesz, amit akar gazdam! Buntessen meg uram! Ilyenek.
2019. dec. 19. 12:13
 9/9 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy egy éjszakára jók a megszólítások, de mi mindig elröhögtük magunkat, hosszútávon inkább vicces. Szólítson a nevemen, a tiszteletet nem a megszólítással kell kifejezni.
2019. dec. 19. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!