Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a legperverzebb vàgyaitok?
Figyelt kérdés
Nemet is ìrjatok.
N
2019. dec. 19. 01:36
32/41 anonim 

válasza:

orakig játszani egy szexi csajjal ugy hogy felvaltva dugja a kutyánk és en.
33/41 anonim 

válasza:

Szép fenekű nő lekakilja,pisilje a farkam aztán tisztára nyalom és utána a kakis farkammal megdugni a fenekét.
34/41 anonim 

válasza:

#28 as én irànyitanàlak szivesen és biztos nem 5perc lenne,hanem egy jò hosszù kiadòs szenvedélyes vad szex😋
35/41 anonim 

válasza:

Anya lânya térdelve egymàs mellett,vagy legjobb egymàson és felvàltva dugni seggbe punciba mind a kettöt...tovàbbà egy csajt belefektetni egy ilyen kinzòpad szerübe ahol szét tàrja a combjait,az szàja kipeckelve,és szinte mozdulni se tud,és abba szétujjazzni nyalni kefelni minden nyilàsât és keményen torkon dugni...vagy egy vékony formàs kis szexmàniàs csajt nagyon erösen megkefélni aki hangosan sikitozik is közbe...F/38
36/41 anonim válasza:
17/F
Hogy egy lánnyal egymás haját lenyírjuk akár le borotváljuk.
37/41 anonim 

válasza:

Szűz lánnyal hosszú előjáték,sok nyalás,óvatos,gyengéd behatolás,és hallani nyögéseit,látni az arcán az első általam okozott orgazmust.
Másik:Egyszerre anya,lánya.
Harmadik:Miután én már elélveztem,felvenni egy egy felcsatolhatóst,és addig örömet okozni a partnernek,amíg azt nem mondja,elég volt,teljesen kész,és kielégült vagyok.
Az ökölszexet is kipróbálnám,ha van rá igény.:)
42 éves férfi.
38/41 anonim 

válasza:

egy csinos lanyt elvenni feleségül,és ha születik egy fiunk,hagyni,hogy idővel bevezzese a szexbe,ha a fiu szexualisan érett rá és érdekli a punci
39/41 anonim 

válasza:

Fiatal lány cipőjét levenni és zoknin keresztül nyalogatni a lábfejét. Van még valaki akit ez izgat? Egy ideje vágyom valami hasonlóra, de nem igazán hiszem hogy van olyan lány aki bevállalja.
40/41 anonim 

válasza:

egy szexi lanyt négykézlábra állitani és elojáteknak kinyalatni kutyával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!