Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátnőm pasija sírni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhespoci kérdése:

A barátnőm pasija sírni szokott szex közben. Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Fiúk segítsetek ez normális? Mit jelenthet?

2019. dec. 18. 16:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
81%
a net tele van az efféle sztorikkal,bármily meglepő nem annyira ritka mint gondolnád,bár velem még nem fordult elő :D -tessék művelődj,ha már a google sem a barátod :D [link]
2019. dec. 18. 16:57
 12/14 anonim ***** válasza:
66%
Enyhe fokú mentális diszfukncióra utal, ha a szexben nem zavarja a barátnődet akkor nincs gond. Mi ezen így a távolból nem tudunk segíteni (és te sem). Pszichológus, személyes terápia...
2019. dec. 18. 17:54
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
10-es válasszal értek egyet. Nőknél is van ilyen.
2019. dec. 18. 18:15
 14/14 anonim ***** válasza:
82%
Én egyszer sírtam szex közben! Illetve amikor elélveztem.... 10 éves kapcsolatom utolsó szexuális együttlétén amolyan búcsúszex volt. Nem volt kimondva de mindketten éreztük... Ugye ő talált másik pasit és szakított én meg kérdeztem, hogy most akkor elmenjek piázni vagy itthon maradjak még összebújni.. Utóbbit választottam, majd szex után megkérdeztem tőle, hogy semmit nem érez már irántam? A válasz egy kategorikus nem volt! Ekkora történt meg egyszer életemben..
2019. dec. 18. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!