Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szia,
nagyon nehéz lesz,pláne ha egyenes őszinte jellem vagy.
A hölgyek általánosságban a szex terén nem szeretik az igazságot,szókimondást.
Számomra rendkívül érdekes,hogy pl. ez a nyitás :Kedves hölgyem,Ön nagyon tetszik nekem,nem akarom hitegetni sírig tartó szerelemmel,örök hűséggel,viszont kölcsönös szimpátia esetén későbbiekben akár ez is megtörténhet,most csak egyszerűen le akarok feküdni magával,természetesen mindent elkövetek,hogy Önnek is maradandó élmény legyen.
Ezt ha így kezdetnek elmondod,jön a felháborodás,hogy Te is csak egy szemét pasi vagy,aki meg akar dugni.
Magyarul igénylik,hogy a szex előtt egy-két találkozás alkalmával hazudd azt amit hallani szeretnének.
Azért ne add fel,sok sikert.
13.
Ez mondd légyszi hogy csak egy szarkasztikus írás volt és amúgy nem vagy fogyatékos
Tisztelt 13-as,miért is?Nyitott vagyok az érdemi eszmecserére.Lehet tévedek,de kérlek írd meg miben.
Érdeklődve,kíváncsian várom soraid.
13-as, Milf vagyok (bár rettentően utálom ezt a kifejezést). Nem kell hazudni,egy okos nő pontosan tudja,hogy egy fiatal srác mit is akarhat Tőle. Semmivel sem többet mint egy érett nő egy fiatal sráctól.
Te, kérdező, viszont már súrolod a határt korban azoknál a nőknél akik fiatal srácot keresnek.
Az őszinteség kel, de nem ilyen magázó módon, kőkorszaki szöveggel.
A lényeg,hogy azt kell tisztázni: nem akarsz komoly kapcsolatot, viszont vonzónak találod, és szívesen találkoznál Vele alkalomszerűen egy kis összebújásra.
Egyéjszakásnál nem kell magyarázkodnod, azt általában egy adott szituáció hozza. Pl. munkahelyi csapatépítő, egy buli, ahol kicsit oldódnak a gátlások. Bár kérdés,hogy milyen igényed van egy ilyen nővel szemben?
Természetesen vannak nők,akik vágynak,és nem is zárkóznak el egy ilyen kapcsolattól.Velük lehetne őszintén beszélni,bár a sok jelentkező közül,már megvan a kiválasztottuk,foglaltak.
Nem velük szemben tanácsoltam a kérdezőnek mondandómat.
Az átlagra értettem,akik talán mélyen belül vágynak egy ilyen kipróbálásra,bár ezt még maguknak sem szívesen ismerik el.
Nem az Ő hibájuk,így nevelkedtek,nevelkedtünk,elítélendő a nem "megszokott kapcsolat"
Lelkiismeretük megnyugtatásáért kell a hazugság.Jó érzés nekik,hogy csak azért fekszenek le relatíve idegen pasival,mert a férfi szereti,és hosszútávra gondolkodik a kapcsolatukról.
Megalázónak tartanak egy pusztán szexen alapuló kapcsolatot.
Józan ésszel megértem ezt a hozzáállást,bár amikor vágyok egy laza kapcsolatra,zavar,hogy a megnyugtatás végett,el kellene játszanom a lehengerlő romantikus szerelmest,ami nem az én stílusom.
A magázódással kapcsolatban,idegennel szemben igyekszem megadni a tiszteletet,hátha még van rá igény.
Tinder vagy egyeb app-re regisztralsz. Sajat korodat bevallod es valos jo minosegu kepeket toltesz fel. Beallitod keresesi szuresnel a korcsoportot. Lajkolod az erett holgyeket es remelsz, hogy viszontlajkol.
Ne orulj nagyon, sokan azt se tudjak, mit akarnak. Varj, amig o ir, de ha semmi, irj egy hellot.
Ne cseszd el!
Ovatosan, turelmesen. Ne kamuzz, ne nyomulj, inkabb benazz es legyel ovatos ebben a szakaszban.
Ha nem jutsz tovabb, ne etoltesd azt az embert. Faraszto lesz. De igy.
A hello-nál azért írjon többet. Pl. szimpatikus, és szeretne Vele ismerkedni.Udvarias, lényegretörő pár szó/mondat azért kell. A hello-val nemigazán tudnak mit kezdeni.
Rám pl. itt is írnak privit így: "Szia!", "Hello!" ...és akkor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!