Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, nektek mekkora kel?
Figyelt kérdés
Azokhoz a nőkhöz szól a kérdés, akiknek kicsit jobban számít a méret.
Nektek minimum mekkora pénisz kell, hogy el tudjatok jutni az orgazmusig? Illetve mekkora a legjobb?
2019. dec. 18. 09:38
1/10 anonim válasza:
Pasi vagyok 26 éves és 20 centis a farkam. Volt olyan lány akinek még ez sem volt elég, azt mondta jobban örülne egy 22-25 centisnek :)
2/10 anonim válasza:
1. Te két nemű vagy???
Nőknek szól a kérdés, nem farok méregetőknek.
3/10 anonim válasza:
13-16cm es vastagsagra 3,5-4cm
Ami ennel kisebb vagy nagyobb nekem nem kenyelmes, persze ha az illetovel komoly kapcsolatra lepnenk elfogadnam es kitalalnank hogy legyen jo
4/10 anonim válasza:
Eddig egy 12cm-es volt csak kevés az orgazmushoz, minden más pasival volt. Mondjuk ott a pasi is béna volt. Persze nyilván kellemesebb egy nagyobb.
5/10 anonim válasza:
18 már egész jó :) Persze ha kellően vastag is mellé.
8/10 anonim válasza:
Itt sírok 10 perce, mert nekem csak 15/4.5 a farkam. 😢 Ja, mégsem. Tapasztalt nők imádták. 😉
9/10 anonim válasza:
Miert vagytok ennyire butak?
A meretnek es az orgazmusnak semmi koze egymashoz.
Inkabb attol szoktunk felni, hogy ne legyen tul nagy.
De egy 12-19ig teljesen jo es hasznalhato kb 4 cm atlagos vastagsaggal. 26
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!