Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek milyen jön be, vagy melyiket szeretitek?
Ha egy pasinak a farka csupasz, vagy fazonra nyirt?
Ha fazon, akkor milyen?
És magadon milyet szeretsz?
Ha vissza van vágva az nekem nagyon bejön. Olyan férfias.
Magamon csak a csupaszt kedvelem.
Ha teljesen csupasz
18/l
Nem kérek privátokat
Csupasz.
21L, én kérek privátokat.
Uhh de sok itt a csupasz parti no:D en a fazont szeretem, ha vissza van vagva rovidebbre (1-2cm) de golyok meg a farok tove azert legyen leszedve. Szerintem nem ferfias a csupaszsag, nem beszelve arrol h idiotan nez ki mert mellette a combja es felette a hasa jo esellyel szoros:D a csupaszsag engem taszit es az se szep ha valakinek kipirosodik a bore tole. Brrr
Magamon a csupaszsagot kedvelem, de hat en no vagyok na:D mindig gyantaztatom mar tini korom ota
23L
Azt szeretik amelyik értelmes, intelligens, kulturált férfihez tartozik aki nem tesz fel hülye kérdéseket és nem a farkát tartja a legfőbb értékének.
Egyébként meg a XXI. században egy párkapcsolatban meg lehet ezt egymás közt beszélni ugyebár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!