Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mibe változnék meg?
Sztem semmiben. Max feszültebb, ingerlékenyebb leszel egy idő után.
Heti 2 az nem sok, de ne csináld sokat mert a végén a kezedhez fogsz hozzászokni.
L
Hogy mi változna? Ránézésre semmi, nem leszel sem okosabb, sem magasabb, sem izmosabb. Feszültebb viszont igen. Amúgy meg egy idő múlva eldurransz a nadrágodba, illetve rövidebb ideig fogod bírni (hamarabb eldurransz) ha sokáig "tartalékolod" a férfinedűt.
A barátnőd meg butaságokat beszél, egy önző, másokat beszabályozni akaró típus gyerekes gondolkodással. A helyedben én kerülném azokat a lányokat akik meg akarják mondani mikor maszturbáljak meg mikor nem.
Jah, csak úgy megjegyzem - nem az lép félre aki kielégült, hanem az aki kielégületlen (heti 1x együttlétnél meg 19 évesen én tuti az lettem volna).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!