Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mibe változnék meg?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mibe változnék meg?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 19 éves fiú vagyok, 14 éves korom óta végzek önkielégítést. (Ha van barátnőm, akkor is). Most elterveztem, hogy nem fogom többet elvégezni, majd a barátnőm hétvégén. Nos a kérdés: Mibe változna meg az életem, ha nem verem ki? Szexuálisan jobban tudok koncentrálni a barátnőmre majd? Kérlek válaszoljatok, köszi előre is

2019. dec. 17. 21:53
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ennek semmi értelme. Semmi baj az önkielégítéssel, amíg nem viszed túlzásba.
2019. dec. 17. 21:54
 2/5 A kérdező kommentje:
Heti 2x szoktam elvégezni. Barátnőm is mondja, hogy rossz érzés, ha másra izgulok. És valami pletykát hallottam is, hogy majd csak olyanokra izgulok fel, akik ki vannak sminkelve,öltözve stb..
2019. dec. 17. 22:01
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Sztem semmiben. Max feszültebb, ingerlékenyebb leszel egy idő után.

Heti 2 az nem sok, de ne csináld sokat mert a végén a kezedhez fogsz hozzászokni.

L

2019. dec. 17. 22:05
 4/5 anonim ***** válasza:
61%
A barátnőd buta.
2019. dec. 17. 22:10
 5/5 anonim ***** válasza:

Hogy mi változna? Ránézésre semmi, nem leszel sem okosabb, sem magasabb, sem izmosabb. Feszültebb viszont igen. Amúgy meg egy idő múlva eldurransz a nadrágodba, illetve rövidebb ideig fogod bírni (hamarabb eldurransz) ha sokáig "tartalékolod" a férfinedűt.

A barátnőd meg butaságokat beszél, egy önző, másokat beszabályozni akaró típus gyerekes gondolkodással. A helyedben én kerülném azokat a lányokat akik meg akarják mondani mikor maszturbáljak meg mikor nem.

Jah, csak úgy megjegyzem - nem az lép félre aki kielégült, hanem az aki kielégületlen (heti 1x együttlétnél meg 19 évesen én tuti az lettem volna).

2019. dec. 18. 00:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!