Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit keresnek a rosszlanyokon?
Figyelt kérdés
Szerintetek megérné regisztralni?
Arc nelkul szeretnék, de nagyon szexy kepekkel.
2019. dec. 17. 19:56
1/7 anonim válasza:
Több mindentől függ, pl. lakóhely, életkor, sok más is.
Én azt hallottam, hogy nincs túl sok ügyfél, sokak csak akarnának menni, de végül nem szedik össze magukat hozzá, lemondják, stb.
2/7 anonim válasza:
Tenyleg nem lehet sok ugyfel, mert mindig aznapra lehet altalaban idopontot kapni. Hova valosi vagy?:)
3/7 anonim válasza:
Testalkat, kinézet és ár függvénye kinek mennyi kuncsaftja van. Keresni a strici keresi a legtöbbet. Képekkel nem keresel semmit, csak ha bevállalod hogy k...va leszel. Ez meg a te döntésed hogy neked megéri-e prostinak lenni.
4/7 anonim válasza:
Nem fogsz ott jól keresni. Legalábbis kevés az esélye. Amekkora munkaerőhiány van, érdemesebb valami normálisabb munkát végezni.
5/7 anonim válasza:
Ha igényes a szolgáltatást szeretnél nyújtani, akkor arra van kereslet. Budapasten 15-20ezer az óra tisztelet díjja átlagosan. Vidéken 10-18ezer. Plusz az extrák. De javaslom, hogy mindent amit szeretsz és vállalsz tegyél alapba és akkor tuti lesz vendéged és tudsz is keresni. Most olyan két lányhoz járok akik minimum megkeresik a havi 4-500ezret. Ha Hatvan környékén vagy, akkor engem érdekelne, hogy mit vállasz. Ír privit és megbeszéljük!
6/7 anonim válasza:
Én nem tudom veletek mi van, de járvány idején is megkeresem a napi 80-100 ezer forintot...
7/7 anonim válasza:
6- os: és milyen rendszerességgel dolgozol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!