Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti két pasival miket próbálnátok ki konkrétan?
1 punci, 1 popó, 1 száj
Utána én felcsatolhatóssal egyenként kúrnám őket meg.
1 punciba, 1 szájba.
A 2 farok 1 punciban gondolatban izgató, viszont a valóságban nagyon nehéz lenne annyira kitágulni, hogy ne fájjon.
1. Én kutyapózban, az egyik dug hátulról (punciba), a másikat szopom. Aztán cserélnek.
2. Lovagolom az egyiket, a másik mellette áll és szopat közben. Majd ők is cserélnek.
3. Hátamon fekszek, majd a két srác egymás után dug meg, egypercenként váltanak
4. Két srácot egyszerre leszopni hogy a farkuk érintse egymást.
5. 69-ben vagyok az egyik sráccal, a másik a farkát a számhoz nyomja és úgy szopom le mindkettőt.
Mennyi privátot kaptál mindenféle ajánlattal? :D
Kedves fiatal csajok.
Nekünk párommal (én a srác vagyok) hamarosan eljön az első iylen alakalom, és arra szeretnélek kérni titeket, hogy privátban adnátok néhány tanácsot?
A fantàziàmat nagyon izgatja, hogy 1 pasi legyen a puncimban, 1 pedig a fenekemben egyszerre.
Viszont egyrészt kètlem, hogy lenne olyan pasim, aki ebbe belemenne, màsrészt viszont félnèk, hogy fájna, szòval nagyobb az esélye, hogy fantázia marad, mint hogy megvalósuljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!