Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valakinek tapasztalata?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Van itt olyan, akit izgat egy szép női láb? Főleg ha harisnya van rajta? Csináltátok már ugy, hogy lábbal verte ki nő nektek? Nem tudom miért, de engen nagyon izgat ez a dolog és szívesen kipróbálnám a barátnőmmel :D2019. dec. 16. 13:16
1/4 anonim válasza:
Mit szeretnél?
Adjunk rá engedélyt?
2/4 anonim válasza:
Ha szeretnéd kipróbálni vele akkor ne nekünk mond hanem neki :) Magától nem fogja kitalálni hogy lábfétisre vágysz.
4/4 A kérdező kommentje:
Tudom, csak arra vagyok kíváncsi milyen érzés
2019. dec. 16. 20:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!