Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok titeket is izgat ha olyan hevesen akar egy pasi hogy csak félre húzza rajtatok a bugyit és úgy kefél meg? Vagy ez csak minket pasikat izgat?
Figyelt kérdés
2019. dec. 16. 10:34
2/17 A kérdező kommentje:
Kort és nemet ha lehet. Köszi :)
2019. dec. 16. 10:38
3/17 anonim válasza:
Én is dugtam már meg így csajt hátulról az asztalon!!
A bugyit félrehúztam és mehet :)
4/17 anonim válasza:
Ha előtte engem is felizgatott és tökre be vagyok indulva rá akkor imádom. De hanem nedvesedtem be rendesen akkor fáj.
5/17 A kérdező kommentje:
Esetleg ha van ilyen sztoritok kíváncsian várom. :)
2019. dec. 16. 10:41
6/17 anonim válasza:
Attól függ mennyire vagyok beindulva
Mert ha nem vagyok felizgat ha akkor ez megalázó is lehet nem beszelve arról h nem túl kényelmes meg ki dörzsöl az anyag
7/17 anonim válasza:
Feleségemnek megvolt a havi, de nagyon be volt indulva. Felült az ágyra, én térdre és úgy nyomtuk.
8/17 anonim válasza:
Hülyeségeket kérdezel ahelyett hogy dugnál!
9/17 anonim válasza:
Ahogy fent is írják, nem az a mérvadó hogy a pasi mennyire van beindulva, hanem hogy a lány mennyire. Előfordulhatnak szituációk amikor nincs mód, lehetőség a bugyi levételére (pl. nem a négy fal között ugyebár) olyankor praktikusabb félrehúzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!