Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiatal huszonéves lányok, miért idegenkednek egy senior korban lévő férfival megismerkedni?
Tudom,hogy léteznek olyan lányok,akik kedvelik az idősebb férfiakat,csak nem merik ezt bevállalni,félve attól,hogy esetleg ezért megszólják őket.
Remélem azért akad kivétel,ha nem is túl sok.
A valódi kérdés: 50+ meglett emberek miért nem a saját korosztályukban keresnek párt?
A kérdés költői, mindig vannak pedofil állatok, akik tudatosan "lányuk korabeli" életkor után érdeklődnek.
Hiába törvényes 18 évet betöltött lánnyal, aki 55-60 évesen ilyen korúak után csorgatja a nyálát, az egy pedofil állat, aki, ha ennek nem lenne kövezkezménye, a lányát dugná.
Itt van a 48++ (értsd: inkább 58) éves kéjenc, aki 16 éves lánnyok után vágyakozik. A saját nem létező lánya idősebb lehetne ennél.
Huszonéves vagyok, és ilyen korú a menyasszonyom. Nekem ez a korosztály jelenti a realitást. Talán inkább te irigykedsz rám.
A te korodra pedig gyerekeim lesznek.
Te viszont sem fiatalon nem élhetted ki magadat - ezért keresed a pótlást -, sem a jövőben nem fogod már.
Nekem be jönnek ha jólntartják magukat vannak nagyn helyes 50es férfiak :D
21/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!