Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatalok, titeket zavar ha valaki hallja ahogy szeretkeztek?
Lehet fura, de engem tenyleg nem zavar ha a szuleim vagy a pasim szulei halljak ahogy szeretkezunk.
Szerintem ez tok termeszetes dolog. Nyilvan nem vonyitok mint egy kutya, de ha jolesik akkor nem tartom magamba...
De ugy veszem eszre a tarsadalomnak mas errol a velemenye.
18/L
Engem különösebbképpen nem érdekel.
Nem arról van szó hogy úgy kell üvölteni mint a disznó vágáskor de ha kihallatszik bármi hát egye kánya. Ha a szülők meghallják nem hiszem hogy túlzottan érdekelné őket hogy mi történik éppen. Tudják ők is hogy milyen és nem fognak rajta problémázni.
Mondjuk ehhez hozzátartozik hogy én sosem kezeltem tabuként a szexualitást. Mindig is egy olyan dolognak tartottam ami mindenki életében jelen van és mivel eléggé meghatározó a szerepe nem is szabad szégyellni.
(itt persze nem a közszemérem megsértésére gondolok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!