Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha állandóan annyit iszik, hogy fel se áll vagy ha fel is akkor nem tud elélvezni?
A partnerem mindig sokat iszik szex előtt és füvezik is. Sokszor van, hogy alig áll fel neki/lelankad/órákig veri és nem tud elélvezni.
Ha nem iszik akkor ilyen gond nincs, de mostanában szinte csak igy van szex. Ami engem nagyom zavar mert kb.már elalszok arra amire ő elélvez. Mondtam neki is de nem nagyon érdekelte.
Magambol indulok ki de en nem lennek olyannal aki alkoholista es meg drogozik is. A viselkedesuk is teljesen megvaltoztatja, a fu memoria es koncentracios problemakat is okoz, ill altalanos motivalatlansagot az eletben, munka es tanulas teren. Nekem ez nem fer bele.
Ami a szexet illeti... ugy latom leszarja neked mi a jo vagy mi nem, valami baja van gondolom, azert menekul a piaba es drogokba. Kerdes ennyit szamitasz neki? ‘Mondtam neki de nem nagyon erdekelte’
Csak megb.asz es kesz leszar. Te akarsz ilyen embertol meg barmit is? Nem eleg megalazo ez igy is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!