Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek, ha nem merek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha nem merek masztizni a szexpartnerem előtt?

Figyelt kérdés
Mikor szokta verni a farkát nekem is odarakja a kezét, hogy csináljam magamnak. De én olyan cikinek érzem előtte csinálni. Vagy szerintetek nem ciki?
2019. dec. 14. 11:45
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
- ugyan Kislány vedd rá a Partnered hogy elötted játszon a farkával és közben Te is csinálod a masztit . meglátd menni fog . - még ki is fog nyalni ha azt szeretnéd , biztos kezdőek vagytok és ezért nem mertek kezdeményezni ......- nem baj ha egy Nőnek kell irányitani , sok férfi értékeli ezt.........bátran tedd meg amit szeretnél és kérd meg a Partnered hogy Ő is izgasson Téged , orálisan a kezével , a szexben semmi nem tabu ami feltud repíteni a csúcsra - ne félj róla beszélni fogd meg a farát és közben a vagináddal is játszál , vagy vezesd rá a kezét a puncidra . biztos hogy Ő is élvezni fogja , és ha ejakulál , ne ijedj meg , ovatosan izasd tovább a péniszét . biztos vagyok benne , hogy elmulnak a gátlásaitok , és jó és természetessé válik Számotokra a Szex .........- minden nap keresd az alkalmat hogy kielégítsétek Egymást , s rájössz hogy nem is olyan nehéz csak fogyaljetek Egymásra és merjetek beszélni róla ....- dem nagy tudomány inkább csak gyakorlás kérdése, és el fognak mulni a gátlások ............
2022. dec. 17. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!