Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, meg szoktátok csókolni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, meg szoktátok csókolni a szexpartnereteket?

Figyelt kérdés

Kissé ledöbbentem, hogy van olyan pasi, aki nem csókolja meg a szexpartnerét.

Velem is ez történt, pedig fürödtem előtte, fogat mostam, szőrtelen voltam tetőtől talpig, és még csak egy puszit se kaptam a számra.

Ha undorodott volna tőlem, akkor csak nem fekszik le velem...

Mi az oka, hogy egyes pasik nem csókolóznak szex közben?

2019. dec. 13. 22:00
 1/8 anonim ***** válasza:
79%
én igen
2019. dec. 13. 22:01
 2/8 anonim ***** válasza:
39%

Hat mondjuk ez gáz.

Akkor te nem a szexpartnere vagy hanem az ürítőcsészéje, már bocs.

2019. dec. 13. 22:02
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen, hiszen a csók egy alapvető szexuális cselekmény amivel kifejezed a vágyaid. Fura lenne úgy szexelni valakivel, hogy nem csókolom meg, akit meg nem akarok megcsókolni azzal nem is szexelnék.

Prostituáltaknál van ilyen általában, hogy nincs csók, csak szimpátia alapján és csak ürítesz benne. Nem mintha lenne ilyen téren tapasztalatom, de beszéltem olyannal aki már több lánynál is volt és olyan lánnyal is aki már csinált ilyesmit.

2019. dec. 13. 22:08
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt egy olyan egyéjszakásom, ahol nem jött a csók, egyszerűen nem esett jól, de aztán hagytam magam :)
2019. dec. 13. 22:10
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
A többség igen, ettől még előfordulhat olyan szituáció hogy egyik fél sem akarja annyira a csókot, a szexet viszont igen.
2019. dec. 13. 22:20
 6/8 anonim ***** válasza:
77%

Természetesen igen! Hiszen a csók is a szex része.

48+Ffi

2019. dec. 13. 23:00
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Az egyéjszakást soha. A csók sokkal intimebb dolog mint egy dugás. Meg ki tudja kit szopott le par órája.
2019. dec. 13. 23:37
 8/8 anonim ***** válasza:
Én nagyon, sőt el is várom tőle hogy ő is csókoljon meg..
2019. dec. 13. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!