Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szeretné a barátnőm hogy erényövet hordjak?
Egyre többször utal rá mostanában, azt mondja hogy ketrecbe kéne zárni a farkamat meg ilyesmik.
Nem bízik meg bennem és azért akarja, vagy minek?
Mert egy kis izgalmat, kontrollt akar.
Ha rám hallgatsz, belemész. Én szeretném kipróbálni
Haver!
Tartsd már a helyén a tökeidet! :-)
Katétert a húgycsövébe, majd női erényöv.
Ha kibír 48 órát (ami semmi), utána ugathat!
FÉRFI, 36
Miért is vagyok f&szkalap? Mert annyit várok el, amennyit kérnek tőlem? És majd te, senkiházi Rozi, a semmiből megmondod, mi vagyok?
Sokkal több realitás, sokkal kevesebb Csernus, és akkor valaki majd megpiszkál bottal!
A második!
Mert kifogtál egy zugdominát :) ritka példány.
Egyszóval szeretne veled kicsit huncutabb dolgokat is kipróbálni.
Beszéld meg vele, hol a határ és ha van amit mindketten élveztek váljék egészségetekre :)
Nyilván vannak pasik/férfiak akik sosem hagynák, de úgy látom te azért hajlasz rá. Csak egy kis fűszer a szexhez, ne aggódj!
Szerintem a fa alatt már ott lesz a kalickád :) Próbáljátok ki! Nekünk bejött, bár ritkán kerül elő. Úgyhogy ne parázz! Legrosszabb esetben is 2perc alatt levágod magadról, ha nem tetszik. De úgyse fogod. Azért kíváncsiak leszünk mi sült ki belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!