Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért esik a kettő más megítélés alá?
Ha egy lány vesz magának valamilyen szexuális segédeszközt azon nem háborodik fel senki
Ha egy pasi vesz magának egy guminőt azt mocskos perverznek tartják
Ilyet a nem megfelelő szex hiánya miatt veszel, és ezzel elégíted ki az ez iránti igényedet.
Ha egy nő vesz ilyet az azt jelenti hogy nem talált számára megfelelő férfit.
Ha egy férfi vesz ilyet akkor béna hogy dugni sem tud.
Itt a teljesítményt (pontosabban annak hiányát) ítélik el. A teljesítmény minden áron való hajszolása mindig is a férfi reszortja volt. Így az ágyban is a férfitól várják a megváltást.
Jó kérdés. Én sem tartottam eddig mindennaposnak ha egy pasi guminőt dug. Pedig nekem is van egy szép dildóm.
Ünnepélyesen meggondoltam magam! Bátran vedd meg a guminődet! 😁
Mert a nők általában csak egy dildot vesznek, ami sokszor nem is hasonlít a férfi nemi szervre, hanem csak egy darab műanyag, amivel orgazmust adnak maguknak,foleg azért, mert pusztán az ujjaikkal nem tudják olyan alaposan kényeztetni magukat.
A guminő meg a létező léghülyébben kinezo dolog a világon, olyan mint valami medencében használt játék, és a puszta gondolat, hogy egy férfi efelé az eppencsakhogy nő formájú valami fölé görnyed, és dugja, már-már hisztérikus.
Vegyél egy műpi nát, nem érdekel senkit, de az, hogy ott van az ágyneműtartódban egy dugólufi, az igenis nevetséges sokaknak.
#5 Guminő = röhejes
Szexbaba/szexrobot = groteszk, bizarr
Nem tudom, hogy miért kell egy egész női testet imitalni. Van ezer féle szexjatek férfiaknak is, amik élvezetet adnak, és nem az a lenyeguk, hogy azt érezd, hogy egy nőt dugsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!