Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem tudok barátnőt találni akivel szexelhetnék akkor nekem soha nem is lesz gyerekem?
Mert ha én még csak sima szexre sem tálok lányt akkor később anyuka jelöltet meg még nehezebben fogok találni.
:(
20f
Ne akarj gyereket, tarts inkább kutyát. :D
Hidd el, nekem mindkettő van. :D
A gyerek egy életre szól
Tudod hány pasi van akiknek lesz párjuk netán -féleségük lesz közös gyerek vagy gyerekek .aztán meg 27-28 éves de még 30+evésen is megpattanak hogy hát ők még nem éltek még nem is kell a gyerek
Vagy még terhesen el hagyják a párjukat mert félnek elköteleződni felelősséget vallani mert a farkuk után mennek és az össze puncit akarják .. egész életükben legények akarnak lenni És nem.egy punciba le rakatni
Nagyon de nagyon kevés az olyan férfi aki meg tud állapodni kitart és még nem is kacsint félre
Ehhez irgalmatlan hűség és családcentrikusnak kell lenni És enyhén Submisszívnek hogy ki tartson 1 nő mellett .. mert egy Dominánsabb pasi minden nőt magának akar .
45 éves kamionos vagyok, nem vágytam családra soha, de szerettem volna gyereket, én ujsághirdetést adtam fel, meg 15 evvel ezelőtt, azzal, hogy arra keresek partnert, hogy csinálljunk gyereket, utana nem vágyom kapcsolatra, csak láthatásra, és szép gyerektartást tudok fizetni.
Mocsoksokan jelentkeztek, van is 2 kisfiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!