Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik egy férfi hogyan lehetne felszedni?
Meg szuz vagyok,sose csokoloztam :(
Sajnos egyszer mar megszivtam mert a fiuk nen szeretik ha kezdemenyznek, igy dobva lettem, akkoriban osszetort a szivem
De megismertem valakit aki elvarazsolt
Meg nem voltunk olyan viszonyban....
Nem tudom hogyan tovabb
22/L
" fiuk nen szeretik ha kezdemenyznek" TÉVEDÉS! Értelmes férfi (sőt a többieknek is a 99%-a) nem sértődik meg ezen.
Konkrétan kerek perec meg lehet mondani amit szeretnél. De igazából egy "nem futunk össze egy kávéra" is jó kezdésnek.
Nincs veszteni valód. Még egónövelésnek is tekintjük, ha egy szép nő odajön hozzánk.
Nézzél rá csillogó cicaszemekkel, mosolyogj rá - a többi a férfi dolga, neked csak hagynod kell, hogy vezessen. Nőként nem neked kell az önbizalomhiányod legyűrni, hanem neki kell elérnie hogy oldódj és kialakuljon a bizalom.
Egyébként ha akarsz kezdeményezz nyugodtan és csókolózni nagyon jóóóóóóóóóóóóó :) (mondhatni a szex előszobája fiatal korban)
Kérd meg, hogy csináljon neked egy kávét, mert a tiéd elfogyott.
Majd vissza hívod...
Kávézzatok együtt.
De lehet tea is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!