Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan lehetseges hogy egy regebben nőfaló pasinak mar csak egy nő kell?
Van ilyen, főleg fiataloknál. Huszas évek elején, még sokan vannak úgy, hogy nincs szükségük egy kapcsolatra, szexelni viszont szexelnének. Plussz ki is próbálnák a szexet több nővel. Őket hívhatjuk nőfalóknak.
Lehet hogy később ha már tisztázódtak az életkörülményeik akkor utána letelepednének egy nővel.
Mekkora hulyesegeket irnak itt. Persze hogy van ilyen, sot gyakori is. Kielik magukat es a sok idiota 0iq s ribi helyett mar inkabb meg akarnak allapodni egy normalis novel. Sok ilyet ismerek:) de belegondolsz ez logikus is. Persze vannak akik beleragadnak ebbe, olyat is ismerek aki lassan 40 de meg mindig heti szinten 6-7 kulonbozo novel dug es nem volt soha kb normalis kapcsolata es nem is akar:D embere valogatja
En nokent is igy vagyok, anno faltam a pasikat de mostmar lenyugodtam es teljesen masra vagyom
#8 (kerdezo)
Az enyem is ezt mondta pedig en siman vevo lennek ra hogy bevegyunk egy lanyt a szexbe. Mondtam h ha akar mas not csak szoljon es megbeszelhetjuk mik a ‘szabalyok’. Azt mondta nem erdekli ilyen (mar ugyis volt resze sokmindenben sok novel) es hogy lehet fel se allna masra. Szoval ha oszinte a kapcsolatotok es a parod azt mondja nem erdekli akkor hidd el nyugodtan. Valoszinuleg jobban jartal igy h kielte magat mert tenyleg nem izgatjak mar ezek a dolgok. Ha meg sokmindent nem probalt egy pasi akkor idovel elojohetnek ezek problemakent de aki mar kielte magat sokszor inkabb csak egy fix nore vagyik akivel megtehet barmit;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!