Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Ti meg vagytok elégedve a méreteitekkel?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy volt-e már ez a kérdés, de érdekel. A jelenlegi vastagsággal és hosszúsággal meg vagytok elégedve. Légyszí kort és méretet írjatok. (Ne a magasságotokat.)
L
2019. dec. 10. 06:26
11/56 anonim válasza:
Én nem voltam megelégedve, ha véletlen körbenéztem egy férfiöltözőben. De szerintem nem is nekem kell elégedettnek lennem vele, hanem a páromnak. Ő nem panaszkodik, pedig féltem és kérdeztem, de szereti. Akkor a többi nem érdekel.
12/56 anonim válasza:
Már kibékültem vele, igaz, azt sem tudom, mekkora, mert nem mértem soha. Szerintem kicsi.
Kor: "öreg".
13/56 anonim válasza:
Igen meg vagyok elégedve
nem rendelkezem nagy mérettel, csak 13 cm de nincs bajom vele
14/56 anonim válasza:
Hát, a 20/5.5-el kénytelen vagyok megelégedni :)
Nem kamu, nyugi
15/56 anonim válasza:
Sajna csak 14-15cm hosszú a vastagsága jó de a hosszúsága kicsi!
46f
16/56 anonim válasza:
Lehetnék kicsit magasabb, de szeretem magam így is:D
18/56 anonim válasza:
Meg vagyok elégedve. A feleségem és a szeretőm is meg van elégedve.
43
18/4
20/56 anonim válasza:
16/4. Nem vagyok elégedett, a vastagsága nem kielégítő a lányoknak, a hossza még elmegy. Az a baj, hogy nemcsak méretben vannak bajok :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!