Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti szexeltetek már fekete (néger) lánnyal?
#8,13 az megvan,hogy a muszlim az egy vallás nem pedig bőrszín?
Nevezzük öket mondjuk közelkeletinek,mert onnan jöttek,esetleg arabnak,mert azok.
Tudjátok:afrikai azaz néger. Vagy az ország megnevezése...ami lehet amúgy tévút ld:Charlize Theron aki délafrikai,mégse néger.
Téma. Egy félvér csajszival akadtam össze (francia-etiop) jól riszált,meg hasonlók. Azzal egyértelmű volt,hogy nem fehér.
Meg a puncijának az ize/ illata is másabb volt. Amūgy igazi atom brutál metál különbség nem volt.
Igen, Belgiumban történt meg.
Milyen volt? - Magas szintű szexuális kultúrája volt. Nem sokáig voltunk együtt, de ezen a téren minden klappolt. Az illatok és ízek egy kicsit mások és erőteljesebbek voltak.
Hogy ismertem meg? - Egy nemzetközi konferencián, Brüsszelben.
Hol lehet Magyarországon ilyen lányokkal ismerkedni? - Erre nem tudok válaszolni, itthon nem találkoztam egyel sem - bár nem Budapesten élek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!