Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz lányok, mennyire gyakori, hogy kapcsolatban a nyalást vagy az anált engeditek vagy igénylitek?
Mondjuk itt sok állítólagos szűz lány írta korábban,hogy nyalókázik meg análozik inkább csak,hogy a szüzessége megmaradjon.
Most vagy ilyen ferde világot élünk, vagy kamu trollok órkálnak válaszokat.
De ez a kérdés is számomra fura.. nem is értem a kérdezőt!
Analis szexet 5 evven a szuzessegem elvesztese utan jutott eszembe.
Nyalas az elso szex elott volt elojatekkent.
35/f
Tapasztalatom szerint, eddigi partnereim 90%-a mikor észrevette elősször, hogy közeledek a nuni felé, megfogták a fejem, hogy nem kell... nos ez azért van, mert az itteni közhiedelmekkel ellentétben nagyon kevés pasi hajlandó nyalni, azok közt pedig nagyon nagyon kevés tudja, hogy mit csinál... a legtöbb nő, aki túl van 3-7partneren, fingja nincs, hogy a nyalás lehet jó is...
Mikor egy 30 éves nőt életében elősször nyalsz és ujjazol spriccelésig... na utána tudnak odaadóak lenni...
Ha jól nyalsz és meg is mutatod ezt egy nőnek, az utána igényelni is szokta...
Análra pedig nyalás közbeni segg ujjazással szoktam rávezetni őket... főleg azt aki még ezt sem próbálta, ilyenkor fel lehet őket izgatni vele rettenetesen és utána hagyják, és ha jól csinálod, akkor igényelni is fogják...
De csak úgy még nem talákoztam olyan nővel, aki odaállt volna elém, és közölte volna, hogy nyaljam ki aztán dugjam seggbe...
Szűz lányok irtóznak az análtól, a nyalástól pedig félnek mert attól tartanak hogy a szex elkerülhetetlen lesz.
Viszont érettebb korukban semminek nincs akadálya csak izgi legyen és mocskos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!