Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon tetszik egy 150kg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon tetszik egy 150kg körüli lány. Van itt olyan srác akinek volt már párkapcsolata jóval teltebb lánnyal?

Figyelt kérdés

Duci barátnőm természetesen volt de ilyen szép méretekkel rendelkező barátnőm még nem , kíváncsi vagyok az élményeitekre esetleges nehézségekre (repülőgépen dupla ülőhely stb).

Lányoktól is szívesen várok választ. KÖSZI :D

2019. dec. 8. 13:14
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

10-es

Nagyon szépen köszönöm a válaszodat.

Többiek is írjanak nyugodtan.

2019. dec. 8. 14:46
 12/20 anonim ***** válasza:
26%

Persze, vezető a munkahelyén, mesélj még. Egy 150 kilós "nő" így néz ki:

[link]

Az ilyen nem tud repülőre ülni, nem tud moziba menni, a legtöbb személyautóba nem fér be, nem tud buszra szállni, nem fér el egy étteremben a széken, ha meg igen az nagyon hamar leszakad alatta, nem tud felmenni a lépcsőn, egy liftbe nem fér be mellé több ember, állandóan keringési és szívelégtelenségi zavarai vannak, az agya nem kap elég oxigént emiatt bármilyen szellemi munkától hamar elfárad, nem tud otthon takarítani, nem fér be egy normál zuhanyfülkébe, se a fodrásznál a székbe... soroljam még hogy mennyi mindenben akadályozza a súlya a mindennapi életében? Jah, és soha egyikük sem éri meg a nyugdíjas kort.

De mesélj még vezető beosztásról meg aktív szociális életről.

2019. dec. 8. 15:35
 13/20 anonim ***** válasza:
11%

Amúgy hogy is tervezed megdugni? Csakmert 150 kilósan olyan zsírpárnák vannak ott hogy a farkaddal egyszerűen nem éred el a punciját. Két kézzel kell tartanod a zsírpárnákat hogy egyáltalán odaférj.

Meg őszintén, ha téged az ilyenek szexuális felizgatnak akkor te sem százas agyilag az biztos.

2019. dec. 8. 15:39
 14/20 A kérdező kommentje:

12-13as

Nő létedre nagyon kedves egy személyiség lehet :D

Kezdjük akkor szépen sorjában:

- maximum a fapados gépeken nem fér el kényelmesen (Én sem 190centimmel).

-moziban pont ,hogy nagyobb szélek vannak

-a leszakadó székek nem itt kezdődnek.

-Nem bír felmenni a lepcson erős túlzás (láttam már vékony embert is aki majd megfulladt a lépcsőn , ez kondíció kérdése).

- agya nem kap elég oxigént. Mivan ? Jártál te biológia órára ?

- menj már ki az utcára és hány banyatankos idősebb teltebb nőt látsz , hát van egy pár !

- interneten kicsit keresgélsz vagy bekapcsolód a life tv vagy TLC láthatsz 200kg körüli nőket akik boldog nemi életet élnek.

Valószínűleg vannak nehézségek ,de te erőteljesen túlzol !

Nem tudom hány éves lehetsz de nyugodj le és ne frusztráld magad !

2019. dec. 8. 16:51
 15/20 anonim ***** válasza:
97%

Aa témához csak annyit tudnék hozzászólni ritka rosszindulatú emberek gyülekeztek itt össze.

Figyu, ha neked tetszik, legyetek boldogok. !

2019. dec. 8. 18:24
 16/20 anonim ***** válasza:
18%

15- ha neki tetszik az az ő dolga, de ha véleményekre kíváncsi ne lepődjön meg azon ha ilyeneket kap

Ennyire kórosan elhizás betegség... Aki erre gerjed az is.

2019. dec. 8. 18:28
 17/20 anonim ***** válasza:
85%
Nekem már 190 kg-os kedvesem is volt,imádtam. Szinte mindent tudtunk csinálni együtt. Futni nem jártunk el...A legtöbben azt hiszik,hogy az ekkora nők magatehetetlenek.Hülyeség! A szex sokkal jobb velük,mint egy sovány plázacicával. Amúgy meg ízlés dolga,nem szégyen ha valaki imádja a kövér nőket.
2019. dec. 10. 10:59
 18/20 anonim ***** válasza:
84%
Én voltam 200 kg. tudom milyen úgy az élet. hidd el, nem jó. kényelmetlen és félelmetes. Szerencsére ma már több mint a felét lefogytam.
2019. dec. 11. 16:36
 19/20 anonim ***** válasza:
22%
Semmi baj ezzel a súllyal ha hozzá 2,80 méteres magasság párosul.
2020. jan. 13. 21:10
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Igaz, nem vagyok 150kg (hanem 105), de nekem nem szoktak nehézségeim lenni. Persze futni nem nagyon bírok (ez nem azt jelenti, hogy 2 lépés után megfulladok, de "maratont" nem tudnék futni). Nekem az ülésekkel sem szokott bajom lenni, eddig mindenhova befértem. Ami baj esetleg lehet, hogy önbizalomhiányos. Nagyon sok duci nő (sőt, még van olyan aki 50 kg-san is) önbizalomhiányos.

A lényeg az, hogy ne fétis miatt legyél vele együtt, hanem mert szereted, és ne érdekeljen mások véleménye.

2020. aug. 22. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!