Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 4.5 cm vastag fiú nemi szerv...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

4.5 cm vastag fiú nemi szerv az tud fájni egy lánynak?

Figyelt kérdés

Még sosem szexeltem. Csak egy lányt nyaltam eddig, de olyan pici az a lyuk. Jó tudom hogy tud tágulni, de akkor is.

19f

2019. dec. 7. 10:25
 1/8 anonim ***** válasza:
91%
Igen, tud. Ez a lánynak a méretétől is függ, mennyire szűk.
2019. dec. 7. 10:29
 2/8 anonim ***** válasza:
Igen, ha nem jól csinálod és nem izgul fel a partnered akkor tud fájni a lánynak.
2019. dec. 7. 10:32
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Ez hülyeség. Nekem 6.1-6.4 körül van a vastagsága és senki nem panaszkodott rá.
2019. dec. 7. 10:36
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha kevés az előjáték vagy valami miatt nem tud úgy ráhangolódni, akkor tud fájni. A nők sokkal összetettebbek ilyen szempontból, mint a férfiak, több mindennek klappolnia kell, hogy sikeres legyen a behatolás és élvezetes a szex.

Amiatt viszont nem aggódnék, hogy szűk az a lyuk! Egyrészt valahogy ki kell férnie a gyereknek is, másrészt szexuális izgalom hatására durván ki tud tágulni. :)

2019. dec. 7. 10:37
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Nekem az túl vékony. 6-7 cm az ideális. 21/L
2019. dec. 7. 10:37
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem itt azt írta egy nő, hogy a 4.5 cm túl vastag neki, szétszakadna. Meglepődtem, hogy ezek szerint mégsem kicsi a farkam.
2019. dec. 7. 11:06
 7/8 anonim ***** válasza:
Előre ezt nem lehet megmondani! Valakinek még ez is egy kicsit sok lehet, van akinek tökéletes, van akinek meg vékony...🤔
2019. dec. 7. 11:10
 8/8 anonim ***** válasza:
#5 Neked egy sörösüveg vastagsága az ideális? Az igen...Nem akármilyen barlangod van :D
2019. dec. 7. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!