Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon felizgat a barátom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon felizgat a barátom hangja, ha mondanám neki hogy csak attól totál kész vagyok hogy csak beszél szóval beszéljen végig szex közben az szerintetek zavarná vagy furának gondolná?

Figyelt kérdés
18L
2019. dec. 6. 21:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Azt mi nem tudhatjuk, mit gondolna, de szerintem elmondhatod neki.
2019. dec. 6. 21:15
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem zavarná, de ilyet mondhatsz neki szex nélkül is. Mentek az utcán és mondod neki hogy szexi a hangja. De furcsa, hogy ilyen kérdés eszedbe jut, én szerettem bókolni az exemnek, nem kellett senkit megkérdeznem, hogy mit mondjak neki.
2019. dec. 6. 21:21
 3/4 anonim ***** válasza:
A jó kapcsolatok alapja az őszinte, egyenes kommunikáció - úgyhogy ne tőlünk kérdezd meg, hanem neki mond, hogy beszéljen szex közben, mondjon "malacságokat" mert Téged izgat. Ki mással lennél teljesen őszinte a szex terén ha nem a pároddal? Mond neki nyugodtan, úgy könnyebben "kitalálja" mire vágysz :)
2019. dec. 6. 21:35
 4/4 anonim ***** válasza:

Végre normális kérdés, normális válaszokkal :D.

Hát ha tud beszélni szex közben és nem mással van elfogalalva, akkor kérd meg rá, biztos fog örülni . :D

Találjatok ki bókokat, vagy találjatok ki dirty talkot ami mindkettőtöket izgat :D

2019. dec. 7. 01:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!