Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A páromnak vettünk egy férfi-erényövet hogy kipróbáljuk. Mennyi időre legyen rajta? Teljesen kezdők vagyunk még ehhez.
eddig kétszer próbáltuk ki, hogy szex előtt kb 1 órát rajta volt. egyébként így is nagyon jó élmény volt meg minden, de gondolom nem ez a lényege, h ilyen rövid időre vegyék fel... mivel felvenni és levenni is elég bonyolult...
az az igazság, h teljesen elvesztem a leírások meg fórumok végtelenségében, össze-vissza írkálnak az emberek és nem tudom ebből mennyi igaz. pl. sok helyen olvastam h valakin 1 hónapig van, ezt teljesen lehetetlennek tartom. a legtöbben az egy hetet írják, hát talán ezt már elhiszem, de nekem még ez is, rengetegnek tűnik, hát még páromnak. :)
Eleinte csak egy 20 percre aztán pár órára aztán pár napra
Az se mind1 milyen erény öv.. a Fémet nem lehet hordani még órákig se mert nehéz és le tépi a tökeit nem egészséges..
Műanyagot vegyetek azt lehet hordani napokig .
N
4-es: 3 hét, az rengeteg! Tudnál írni pár sort a tapasztalatokról meg hogy mennyire kényelmes/egészséges kibírni ilyen hosszú időt benne?
2-es: fémet vettünk. igazából csak egy kis ketrec az egész. nem tűnik nehéznek, de nyilván rövid idő alatt ez még nem tűnik fel. a fokozatosságra gondoltunk mi is, csak kérdés h milyen időkben érdemes gondolkodni. egyelőre az 1 nap is soknak tűnik, és úgy olvastuk, a legtöbben nem tudnak aludni miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!