Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok! 1. szexnel mennyire izgultok h vajon mekkora lehet a partnerednek?
Figyelt kérdés
Eseteg rossz tapasztalatok miatt.2019. dec. 4. 10:03
1/8 anonim válasza:
Nem nagyon, inkább azon izgulok, hogy ne legyen koszos, ronda vagy puha neki. Neked mekkora?
3/8 anonim válasza:
Sosem izgultam ilyenen. Alapvetően nem szoktam szex előtt azon gondolkodni, hogy mekkora farka van. Minek? Szerintem az extrém végletek között tök mindegy, mekkora, arra meg kicsi az esély, hogy extremitassal találkozom. Jobban aggódok azon, hogy ő mit fog szólni az én testemhez.
4/8 anonim válasza:
En izgultam de nem a méret miatt hanem maga a szex miatt hogy milyen lessz, de felesleges volt
5/8 anonim válasza:
Ha se túl nagy, se túl kicsi akkor rendben van, nem ezen kattog az ember agya, hanem hogy milyen lesz a partner, mennyire figyelmes. S igen izgul az ember - mármint a partnerre, hogy jóóóó legyen :) Nem gyomorgörccsel kell elkezdeni, hanem vágyakozással.
6/8 anonim válasza:
Már előtte tudtam hogy mekkora van neki. Szóval már csak a nagy méret miatt aggódtam.
7/8 anonim válasza:
Azon sose izgulok inkább az miatt h tetszem e majd neki meztelenül is
N
8/8 anonim válasza:
En altalaban mindig cserelek szexi kepeket. Utalom a meglepeteseket. 26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!