Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól gondolom hogy csak megaláznám magam 12 cm-es pénisszel?
Figyelt kérdés
Melléje még vékony is 3,4 cm átmérőre. Vannak lány barátaim de nem merek komolyabban ismerkedni, mert nem viselném el ha egy lány kinevetne a farkam miatt. Igen érzékeny vagyok. Szűz F/21.2019. dec. 3. 21:41
11/15 anonim válasza:
A hüvely hossz, nincs összefüggésben a testmagassággal, vannak midget csajok is, akikben eltűnik a 20cm-s néger farok...
12/15 anonim válasza:
Nekem kevés ez a méret de kilehet váltani egy fürge nyelvel
13/15 anonim válasza:
Haverom 12 centis pömpölővel 5 nőt tart egyszerre. Nem ettől függ. Nem is gazdag, nem felületes. Tök rendes srác, csak nem bírja a monogámiát és tele van energiával.
14/15 anonim válasza:
Nekem olyan 16-17, én tök átlagosnak tartottam, de többször mondták lányok, hogy nagy. Rendesen benedvesedtek, nagyon fel voltak izgulva, és óvatos voltam, mégis nagynak érezték. Vastagság is átlagos lehet nálam.
Szóval 12 nagyon is ideális lehet.
És sok lány van, aki sokkal jobban fogja élvezni pl az anált veled.
15/15 anonim válasza:
Tanusítom, 11.5el, eddig minden partnerem benne volt, és élvezte is az anált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!