Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Ti elmennétek egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ti elmennétek egy szűrésre, ha a párotok külön kérné? Ő is csináltatna tesztet!

Figyelt kérdés

Voltam nőgyógyásznál rákszűrésen, a rákszűrés negatív szerencsére!

De hpv gyanut írtak a papírra.

Szóltam a páromnak, mondtam h csináltassunk tesztet! Ő is, én is!

Ő nem hajlandó! Mondván minek? Ha nálam baj van , akkor majd csináltat ő is.

2019. dec. 3. 20:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Utolsó: Tisztában vagyok a HPV fertőzés módjával és következményeivel is, ugyanis orvos vagyok.

Látom értelmét a szűrésnek: a kapcsolat előtt. Tudod, mielőtt digidugira kerül a sor, az ember elmegy az orvoshoz és leszűreti magát. Így ha az egyik ember pozitív, akkor a másiknak legalább arra van lehetősége, hogy beoltassa magát.

De ha x ideje nemi életet élnek, és a nőnek valóban HPV fertőzése van, akkor szinte 100%. hogy a férfinak is.

Elmegy szűrésre. Megkap egy leletet: HPV xy törzseire pozitív. És? Mit is fog tenni?

2019. dec. 3. 20:16
 12/18 anonim ***** válasza:
Bocs, utolsó előtti.
2019. dec. 3. 20:17
 13/18 anonymousreview60 ***** válasza:

"Szia!

Kerdező vagyok.

Elmondanád h miből állt a szűrés? Mármint mit csináltak veled."

Eggyel több (azaz összesen 2) ampulla vért vettek le, mintha csak HIV-szifilisz szűrésre mentem volna.

Ezekre 2 hét, a HPV-re 3 hét alatt volt eredmény a pesti, Mária utcai STD centrumban.

Amelyik pasas nem megy el szűrésre kérésre (nem könyörgésre), az nem feltétlenül a hűtlenség tekintetében, de nem igazán megbízható, lusta. Lapát.

2019. dec. 3. 20:19
 14/18 anonim ***** válasza:

Egyébként pedig ha már belinkelsz valamit, el is olvashatnád:)

Ezt írja: "Azonban a HPV fertőzés igen gyakori, és a férfiak többségének nem okoz egészségügyi gondot. Elsősorban azt kell tehát megtudnunk, hogy van-e valamilyen HPV okozta betegségünk, és nem azt, hogy van-e HPV-nk"

Illetve: "Ha a partnerem HOV fertőzött, milyen hatással lehet rám?" kérdésre: Ön is fertőzött lehet, főleg, ha hosszabb ideje együtt vannak. RENDSZERESEN VÉGEZZEN ÖNVIZSGÁLATOT!

Még itt sem javasolják a szűrést, mert minek.

2019. dec. 3. 20:20
 15/18 anonim ***** válasza:

76%-os: Ugye tudod, hogy a vérből történő HPV szűrés nem túl megbízható? Igazából húgycsőből kellene kenetet venni.

De amúgy azzal egyet értek, hogy ennyit igazán megtehet az ember a párjáért. Csak mondjuk szex előtt, és nem akkor, mikor a párjának már baja van.

2019. dec. 3. 20:22
 16/18 anonim ***** válasza:
Pontosabban nem húgycsőből, hanem a makkról, ill. a pénisz egyéb részeiről.
2019. dec. 3. 20:26
 17/18 anonim ***** válasza:
Ha már voltatok együtt óvszer nélkül akkor már biztos, hogy hordozó, ezért nem kell külön szűrés. Adass be HPV elleni oltást, nagyon sok férfi hordozó (akkor is ha nem kefélt előtte fűvel-fával, a HPV nagyon gyakori).
2019. dec. 3. 20:37
 18/18 anonim ***** válasza:

nekem férfiként azt mondták a nemibeteg gondozóban, hogy sok értelme nincs szűrnj, mert nem túl megbízható.

eleve vérből szerintem nem igazán szűrik.

2019. dec. 3. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!