Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti elmennétek egy szűrésre, ha a párotok külön kérné? Ő is csináltatna tesztet!
Voltam nőgyógyásznál rákszűrésen, a rákszűrés negatív szerencsére!
De hpv gyanut írtak a papírra.
Szóltam a páromnak, mondtam h csináltassunk tesztet! Ő is, én is!
Ő nem hajlandó! Mondván minek? Ha nálam baj van , akkor majd csináltat ő is.
Utolsó: Tisztában vagyok a HPV fertőzés módjával és következményeivel is, ugyanis orvos vagyok.
Látom értelmét a szűrésnek: a kapcsolat előtt. Tudod, mielőtt digidugira kerül a sor, az ember elmegy az orvoshoz és leszűreti magát. Így ha az egyik ember pozitív, akkor a másiknak legalább arra van lehetősége, hogy beoltassa magát.
De ha x ideje nemi életet élnek, és a nőnek valóban HPV fertőzése van, akkor szinte 100%. hogy a férfinak is.
Elmegy szűrésre. Megkap egy leletet: HPV xy törzseire pozitív. És? Mit is fog tenni?
"Szia!
Kerdező vagyok.
Elmondanád h miből állt a szűrés? Mármint mit csináltak veled."
Eggyel több (azaz összesen 2) ampulla vért vettek le, mintha csak HIV-szifilisz szűrésre mentem volna.
Ezekre 2 hét, a HPV-re 3 hét alatt volt eredmény a pesti, Mária utcai STD centrumban.
Amelyik pasas nem megy el szűrésre kérésre (nem könyörgésre), az nem feltétlenül a hűtlenség tekintetében, de nem igazán megbízható, lusta. Lapát.
Egyébként pedig ha már belinkelsz valamit, el is olvashatnád:)
Ezt írja: "Azonban a HPV fertőzés igen gyakori, és a férfiak többségének nem okoz egészségügyi gondot. Elsősorban azt kell tehát megtudnunk, hogy van-e valamilyen HPV okozta betegségünk, és nem azt, hogy van-e HPV-nk"
Illetve: "Ha a partnerem HOV fertőzött, milyen hatással lehet rám?" kérdésre: Ön is fertőzött lehet, főleg, ha hosszabb ideje együtt vannak. RENDSZERESEN VÉGEZZEN ÖNVIZSGÁLATOT!
Még itt sem javasolják a szűrést, mert minek.
76%-os: Ugye tudod, hogy a vérből történő HPV szűrés nem túl megbízható? Igazából húgycsőből kellene kenetet venni.
De amúgy azzal egyet értek, hogy ennyit igazán megtehet az ember a párjáért. Csak mondjuk szex előtt, és nem akkor, mikor a párjának már baja van.
nekem férfiként azt mondták a nemibeteg gondozóban, hogy sok értelme nincs szűrnj, mert nem túl megbízható.
eleve vérből szerintem nem igazán szűrik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!