Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, titeket izgatna egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, titeket izgatna egy ilyen verseny?

Figyelt kérdés
Tulajdonképpen egy farokszopó verseny lenne. Pár barátnőtökkel sorban leszoptok egy pasit, akinek el kell döntenie ki volt a legjobb. Büszkék lennétek a győzelemre ebben az esetben?

2019. dec. 3. 13:27
 1/5 anonim ***** válasza:
62%
Nincs értelme. Attól hogy egy pasinak én lennék a legjobb, ugyanúgy nem jelentene semmit, mint az ha én lennék a legrosszabb, mert mindenki máshogy szereti.
2019. dec. 3. 13:32
 2/5 anonim ***** válasza:
19%
Nem szopok le idegeneket.
2019. dec. 3. 13:57
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Te lennél az a ferfi
2019. dec. 3. 14:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Ezt mégis hogy ? Egy pasi, nem tud egymás után 3-4 szer elélvezni, szopástól. Első gyorsan meg van, törölközés és megy a másik versenyző ? :)
2019. dec. 3. 15:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem a pasi lenne a verseny igazi nyertese :D
2019. dec. 3. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!