Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hasonló a női orgazmus a férfi orgazmushoz?
Férfiként az első 3-4 magömlés élvezetes, a többi már csak dugógép menet.
A nőknél is így működik, csak az első 3-4 orgazmus jó?
Nekem férfiként 1 orgazmus, és utána oké vagyok. Újabb akció oké, de nem valószínű hogy el tudok menni tőle, max a partneremért csinálom.
Lányoknál tök változatos. A többség kívánja a több menetet és csúcsot. A mostani barátnőm pl. kifejezetten nimfo.
Igazából , hogy ezt valóban megtudja valaki válaszolni, ahhoz kétszer kéne születnie, egyszer nőként, egyszer pedig férfiként, hogy lehessen tényleges összehasonlítási alapja! :) Erre azonban még nem volt példa szerintem a földön, hiszen ezt még reinkarnáció sem teszi lehetővé...
Mellesleg nekem pl 5x-6x is jó maga az orgazmus férfinként, csak az addig való eljutás élvezete elmarad az első két körhöz képest, plusz 3 után már nem is jön belőlem semmi.
Az első ketzőnél még jön is valami,aztán utana nem igazán de az érzés ugyanolyan jó kb.a negyedikig,onnan már kezd unalmas lenni,talan egy kicsit kellemetlen is.
Épp ezért 5 volt a max amit eddig elértem,de azt maszturbalás közben,lánnyal 4 volt a max.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!